A folyó - 1. évad (The River)


A folyó - (1. évad ) The River

SZINKRONOS!

PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08

FELIRATOS!

PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08
MuchShare
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07

Az évad legjobb újonca!!!

"...lássuk, milyen lett az ABC horror sorozata.

A történet szerint egy érdekes természetfilm-sorozatot gyártó, ebbe családját beleszövő doktor eltűnik az Amazonas vidékén. A szerettei 6 hónap után feladják a reményt, és temetést rendeznek. Még aznap éjjel aktiválódik a nyomjelzője. A pénzt az újabb keresésre az eddigi sorozatot támogató csatornától kapják, de csak ha készíthetnek a mentésről videót. Aztán úgy alakulnak az események, hogy ennél jóval több bonyodalommal kell szembenézniük.

Sajnos a történetből nyilvánvaló lehet, hogy az egész amolyan NatGeo “embereket kísérgetünk digitális kamerával” stílusban készült. Főleg, ha ehhez hozzá vesszük, hogy a sorozat egyik készítője Oren Peli, akinek a Paranormal Activity-t köszönhetjük. A helyszín miatt nyilván a Cannibal Holocaust ugrott be, hogy az egyik igazi gyökerét is említhessük a műfajnak...

...talán legerősebb pilotot kaptuk idén. Mármint, ha az országos tévéket nézzük. Főleg, ha hozzávesszük, hogy horrorszerűségről van szó. Konkrétabban szólva az őserdőben életre kelnek a legendák. A vízbe fulladó lányé, a gonosz szellemeké, és még sok más majd az évad során. Ebben rejlik az egész ereje, a varázslatot kereste az eltűnt doktor, az utána kutatók is abba botlanak önkéntelenül. Nem veszélytelen világ."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger