Blue Mountain State - 1. évad (Blue Mountain State)


Blue Mountain State - 1. évad (Blue Mountain State)


SZINKRONOS!

PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13

"Az Amerikai pite és a Party zóna (Animal House) által kitaposott ösvényre érkezett a Spike csatorna első félórás komédiasorozata, és minden hibája ellenére — vagy pont ezek miatt? — azt kell mondanom, hogy a guilty pleasure kategória ismét egy remek darabbal bővült.

Egy focicsapatról van szó, de ez ne riasszon el senkit, mert konkrétan meccs nem is volt az egészben sehol. Maximum edzéseket láthattunk, azt is általában úgy, hogy a játékosok egymással dumáltak a fizikai megterhelés helyett. Akkor miről szól a sorozat? A drogozásról, csajozásról., szinte csak ezeket hajtják az egyetemista srácok. Nyilván. Bárhol járnak isznak vagy szívnak és csajokkal kavarnak. Esetleg néha megpróbálják visszafogni magukat, holmi drogteszt miatt, de ez sem tart sokáig.

Amit tudni kell a lazsálásról, hogy a főszereplő például a csereirányító, mert így a focicsapatban levés minden előnyét élvezheti anélkül, hogy komolyabban meg kéne erőltetnie magát. A legjobb barátja pedig a csapat kabalaálllata lesz, csak hogy közelebb legyen a sok bukszához, de azért ilyet nem csinál.

Amit mindenképp el kell mondanom, hogy hihetetlen mennyiségű eyecandy van a sorozatban. Lányoknak talán a főszereplő srác, de nem hiszem, hogy sok hölgy nézi (következő bekezdésben mondom is miért), fiúknak meg hát, szóval izé.

Amit nem értek, hogy a feministák miért nem szúrták még ki ezt a sorozatot jelenlegi főellenségnek a tévében. Amikor nekem, a Rescue Me szexizmusán nevelkedett faszinak is zavaró néha, hogy mennyire tárgynak vannak kezelve a nők, sokkal komolyabban véve, mint az említett Leary munkában, akkor ott már nagyobb bajok lehetnek. Kezelhető azért a helyzet, de néha zavaró.

Amit még tudni kell, hogy gusztustalan poénokból szinte minden részre jut. Van hogy szarral, van hogy ondóval szórakoznak, és akkor csak két példát említettem, pedig elég kreatívok itt a készítők, de valahogy rosszabbul, mint a fent felhozott Amerikai pitében."
(sorozatjunkie.hu
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger