Egyszer fent, ...inkább lent - 1. évad (Eastbound & Down)


Egyszer fent, ...inkább lent - 1. évad (Eastbound & Down)

SZINKRONOS!

PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06

Ez egy alap vígjáték. Már ha valaki szereti az igazán tapló poénokat.
Zseniális.

"Hősünk egy köcsög volt már a suli végén is, viszont olyan jól dobott, hogy baseball sztár lett belőle. Ettől az agya körülbelül felrobbant, és annyira elszállt magától, hogy a földre már szerintem vissza sem talál. Aztán kiégett a sztárság, és annyira lerobbant a csávó anyagilag is, hogy kénytelen a szlőfalujába visszaköltözni, a bátyjához, és tanárkodni a közeli suliban.

Ebből akár egy tipikus “köcsög visszaereszkedik a földre” történet is keveredhetett volna, de itt marhára nincs arról szó. Van egy jelenet, ahol a lelkére beszél a tesója, de azt vonja le belőle tanulságként a főhős, hogy mindenki kis pondró hozzá képest. Rosszul írtam le, de hatalmas kifigurázása volt ez a tipikus “szól a zene, valaki mond valami okosat és nagy megvilágásodás” epizód befejezésekkel operáló sorozatoknak.

A taplóságot említettem, a hülye főhőst is, akkor itt az idő pár szót szentelni annak, hogy mennyire emberiek a szereplők. Egy tipikus szépség nem akadt a sorozatban. A főszereplő egy kövér disznó, a csaj akire ráindul az hatalmas mellű telt menyecske, és a többiek sem lógnak ki ebből a kisvárosi átlagemberek idillből."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger