Kasszasiker - 1. évad (Smash)


Kasszasiker - 1. évad (Smash)

SZINKRONOS!

PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15

FELIRATOS!

PutLocker
07, 08, 09, 10

Folyamatosan frissül...

"Szögezzük le az elején, hogy igen kevés köze van a Glee-hez, hiszen nem egy tinisorozatról van szó, egyáltalán nem harsány, nem csapongó, sokkalta letisztultabb és egyszerűbb színházi történet bontakozik ki a képernyőn, amely egy Marilyn Monroe életével foglalkozó Broadway musical születését fogja bemutatni, de bátran ajánlható azoknak is, akik főleg a saját álmukat kergető szereplők miatt néznének bele.

Az első 40 percet követően azt hiszem, hogy minden színházrajongó dörzsölheti majd a tenyerét, hiszen egyetlen apró ötlettől indulunk el vélhetően a premierig, így az egész színdarab születését nyomon követhetjük majd. Fontos viszont megemlíteni, hogy maga a sorozat nem értelmezhető klasszikus musicalként, hiszen dalbetéteket főleg csak meghallgatásokon, próbákon vagy az írás során fogunk látni, így főleg a musical születésén, a készítők magánéletén és a címszerepre áhítozó két színésznő történetén lesz a hangsúly.

A Marilyn szerzőpárosának egyik tagja (Debra Messing) a családja és a munkája között őrlődik egy adoptálás küszöbén, míg a másik (Christian Borle) képtelen együtt dolgozni az amúgy zseni, de kétségtelenül egoista rendezővel (Jack Davenport), ráadásul mindketten más-más Marilyn jelöltben látják a fantáziát. Hozzájuk érkezik még Anjelica Huston válófélben lévő, tapasztalt producerként, és természetesen a két színésznő is, akiknek a címszerepért folytatott harca vélhetően a történet középpontját fogja képezni.

Kicsit Fekete hattyús felállást kell elképzelni, persze a balett és az őrület nélkül, hiszen egyfelől itt van nekünk Ivy Lynn (Megan Hilty), aki ugyan még nem befutott sztár, de tekintélyes Broadway-rutinnal rendelkezik, ráadásul igencsak hasonlít Marilynre, míg a rendező kegyeltje, Karen Cartwright (Katharine McPhee) jelenleg csak pincérnősködik, és gyakorlatilag nulla tapasztalatának köszönhetően eddig mindenhonnan elhajtották."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger