Kincses sziget - 1. évad (Treasure Island)


Kincses sziget - 1. évad (Treasure Island)

FELIRATOS!

PutLocker
01, 02

"R.L.Stevenson Kincses szigetének adaptációjával (promó) nyitotta a 2012-es évet a Sky1, amit Eddie Izzard, Donald Sutherland és Elijah Wood nevével próbáltak meg eladni, és bár előbbi Long John Silverként a hátán viszi a produkciót, addig az utóbbi kettő jelenléte maximum egy cameóként és egy epizódszerepként értékelhető.

Ha valaki nem találkozott volna gyerekként minden idők egyik legtöbbet feldolgozott regényével, azoknak bőven elég annyit tudni a sztoriról, hogy főszereplőnk, a fiatal és szegény Jim Hawkins ölébe hullik egy térkép a rettegett Flint kapitány becsülettel összekalózkodott vagyonához, majd támogatókat keresve neki indul a kalandnak, hogy véget vessen sanyarú sorsának, és már kezdetét is veszi a The Amazing Race hajsza a kincs után.

A kétszer másfél órás minisorozatot leginkább a korrekt jelző írja körül, mert alapvetően rendben van a látvány, érződik az intenzitás a kalandon, és úgy ahogy még sikerült árnyalniuk a karaktereket is, amennyire ezt a játékidő engedi a számukra. Eddie Izzardon kívül azonban nagyon nehéz lenne bárkit is kiemelni, noha senki nem hoz bántóan szürke alakítást, ráadásul Silver kalózai jól megkülönböztethető karakterek, és nem csak statisztaként lézengenek a felső dekken.

Az új Kincses sziget néha próbál kilépni a sallangmentességből egy-két kreatívkodó vágással vagy poénnal, amik olykor lelógnak a képernyőről, máskor viszont remek hangulatot teremtenek, például a zenével és a kalózdalokkal, és külön pozitívum, hogy a papagájnál színesebb dolgokat hanyagolták, ezzel egy fakóbb, karcosabb látványvilágot kölcsönözve a tengeri kalandhoz."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger