Partyszerviz színészmódra - 1. évad (Party Down)


Partyszerviz színészmódra - 1. évad (Party Down)

01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10

"Mivel rég láttam, így kicsit nagy vonalakban nézzük, de ha már kezdett a második évad, akkor mindenképp szóba kell hoznunk a sorozatot. Mert hogy jó. Ha úgy nézzük, hogy mennyi metautalás van benne, akkor pedig még jobb.

A főszereplők egy rendezvényszervező cégnél dolgoznak, ők az egyik kis csapat, akik B és C kategóriás sztároknak rendeznek bulikat. Mivel Los Angeles a helyszín, így gondolom nem lep meg senkit, hogy még a kis senkik között is akadnak beképzeltek. Várjunk csak, ez nem Los Angeles-i sajátosság. Szóval kisebb bulikat vezetnek le “profin”. Az idézőjel tényleg nem véletlen.

Ez mind szép és jó, de miért is volt mégis hatalmas a sorozat? Hát egyrészt azért, mert a Veronica Mars-ból szinte mindenki legalább cameozótt egyet. Ez már egy olyan jó kis alaphangulat, ami miatt érdemes belenézni. Azt már hozzá sem merem tenni, hogy Jane Lynch főszereplő végig. Bár mégis hozzátettem. Majdnem ugyanazt a figurát hozza, mint a Glee-ben, de itt is működik, pont ez a túlzás kell. De ha jól megnézitek a képet, akkor két főbb Veronica Mars szereplő, egy a Freaks and Geeks-ből, meg a Class-ból is — hatalmas csapatról van itt szó."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger