Titkos kör – 1. évad (The Secret Circle)


Titkos kör – 1. évad (The Secret Circle)

FELIRATOS!

01, 0203, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22


"Röviden boszorkányos sorozatként lehet jellemezni, kisváros, fiatalok, iskola és mágia, ami kell. Az alapot a The Vampire Diaries-t is jegyző LJ Smith 1992-es regényei adják, de ez nem számít, sokkal nagyobb kampó lehet a készítő, Kevin Williamson, aki dettó a TVD szekerét lódította meg, s közben írt olyan remek filmeket, mint a Sikoly, a Sikoly 2, a Sikoly 4, a The Faculty – Invázium vagy a Tudom, mit tettél tavaly nyáron + olyan sorozatokat, mint a Dawson’s Creek és a Hidden Palms."

"A The Secret Circle Cassie-ről szól, akinek gyerekkorában meghalt az apja, most pedig az anyja, így egy csendes kisvárosba, Chance Harbor-be költözik a nagyanyjához...
...Cassie-t annyira megrázta édesanyja halála, hogy átment kétdimenziósba, de szerencsére az iskolában (ahol ő az új lány), valamint a városban kóborolva egymás után találkozik 5 vele egykorú tinivel, akik azért rendelkeznek már némi karakterisztikával. A készítők nem is cicóznak, más fiatalt még véletlenül sem mutatnak nekünk, hiszen az Ötök (muszáj ellőni, bár csak sokára derül ki) boszorkányok, akiknek nagy szükségük van egy hatodikra, hogy létrejöhessen a Titkos Kör, ld. a címet."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger