Válaszcsapás - 2. évad (Strike Back)


Válaszcsapás - 2. évad (Strike Back)

FELIRATOS!

PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10

"Miről is van itt szó? Egy angol sorozat, amibe beugrott egy amerikai cég is. Ennek minden előnyével, több pénz a részekre, és hátrányával… hm. Bár a Stike Back két szezonja különbözik jelentősen, de a friss 10. rész végére már nem tudnám azt mondani, hogy az első jobb. Bár akadt pár öncélúság azért a másodikban.

Aki tényleg nem tudja, miről is van szó, annak annyit, hogy a Section 20 nevű terrorelhárító katonai osztagról. Ez áll 2 terepre küldött katonából, és a nekik háttértámogatást adó kábé 10 fős csapatról. Ehhez vegyük hozzá, hogy az évad során 10 részen át egy főbb ellenségük van. És tada.wav, rendes lezárást is kap a fő történet – most még jobban ide illik a 24-gyel felállítható párhuzam.

Egy Strike Back-évadot alapvetően úgy kell elképzelni, hogy 5 kisebb történet van felfűzve egy főbb szálra. Van átívelés, de 2 részes adagokban mindig van “megoldható” ügy is. Természetesen ennek rengeteg hozománya is akad. Az egyik, hogy az összefüggő 2 részek között mindig valami mocsok cliffhanger van. A másik, hogy a minőség ingadozás alapjait teremti meg az 5 történet. Lássuk be, nem mind volt túl erős. Azt hiszem nekem a 7-8. részben vázolt nem tetszett annyira. Mázli, hogy ha egy történet nem tetszik, akkor pár rész múlva már új helyszínen harcolnak valami más dologért. Simán át lehet vészelni a hullámvölgyet tehát."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger