Mr. Selfridge - 1. évad (Mr. Selfridge)


Mr. Selfridge - 1. évad (Mr. Selfridge)

FELIRATOS!

Indavideo
01
Vidto
01
Divxstage
01
Flashx
01
Uploadc
01
Movreel
01
Putlocker
01
Played
01

Folyamatosan frissül...

"Onnan indítunk, hogy egy pasi kesztyűt akar venni, még a régi módon, Londonban. Ez azt jelentette, hogy nincs igazán kirakat, nem lehet nézelődni. Le is oltja a bolt vezetője, hogy “ez a hely vásárlásra van, nem másra”. Na, az előbbi vaskalapos gondolkodást rúgja fel hősünk, amikor megnyitja az első kirakatos üzletközpontot: ahol már lehet “window shoppingolni”, álmodozni szép dolgokról, venni szép dolgokat, nézni szép nőket.

Ez tetszett amúgy, ahogy az első részben látjuk, mi kellett az épület összehozásához. Azt, hogy milyen sötét deal, hiszen az eredeti befektető kiszállt egy évvel a projekt vége előtt, hogy fogadták fel a dolgozókat, miképp szerezték be a vágyandó árukat. Innen jönnek majd a magánéleti dolgok, azok amikből már meg is villantottak párat.

A másik ami még jó volt, ahogy bemutatták milyen fontos a látszat ilyen világban. Konkrétan Angliában mintha szinte mindenki ellene lenne, a főszereplőt negativitás éri mindenhonnan, ő meg az egésznek a képébe mosolyog, látszólag mindenféle aggodalom nélkül. Tudja, mit akar, s meg is teszi. Mi látjuk, hogy ez mennyire megviseli, de a külvilág nem tudja meg."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger