Csillagösvényen 1-4.részCsillagösvényen 1-4.részI. DVD

A Hazatérés című önálló film a honfoglalást, míg a Bulcsu az európai hadjáratokat és a lovas harcmodort mutatja be.

A harmadik, A titokzatos Szent Korona című film pedig a koronaelméleteket foglalja össze a hagyományostól a meghökkentőig.

II. DVD

1. rész: Titokzatos mondáink. Miről árulkodnak a legszebb magyar mondák? Az Aranyszarvas legendája, Attila kardja, Emese álma, Lehel kürtje. Megannyi titokzatos história, amelyeknek mély történelmi alapjuk van.

2. rész: A magyar nép rejtélyes eredete és nyelve. Honnan ered a magyar nép és nyelv? Létezett-e a sumér rokonság vagy az etruszk kapcsolat? Mi igaz és mi nem a finnugor elméletben? Volt-e írása a hunoknak és a magyaroknak? Ezernyi kérdésre keressük a választ neves szakértők segítségével.

3. rész: Betyárvilág. Közönséges bűnözők, vagy a nép jótevői? Kik is voltak a Betyárok? Hogyan harcolt Rózsa Sándor csapatával a szabadságharcban? Betyárvilág, legendák és igazságok.

4. rész: Az ősnyelv. Hogyan épül fel a magyar nyelv, mi a logikája? Ha létezett ősnyelv, annak van-e köze mai beszédünkhöz?

III. DVD

Magyar kereszténység - Keresztény Magyarság
Az elfelejtett Rongyos Gárda
A Madagaszkári királyság
Magyar Géniuszok
Az Ősnyelv II.

IV. DVD

1. rész: A halálra ítélt zászlóalj. Sebő Ödön története a II. világháború egyik legnemesebb katona históriája. A Gyimesekben harcoló katonák, hazaszeretettől vezérelt hősies küzdelmének állít emléket. Az ismert zenész Sebő Ferenc - aki fia Sebő Ödönnek - és a Kárpátia zenéjével.

2. rész: Szökésének oka, hazaszeretet. Egy csodálatos Huszár történet! Virág Gedeon a 1848-49-es Magyar Szabadságharc egyik legnagyobb Huszárbravúrját hajtotta végre. A film emléket állít a Magyar Huszároknak és Virág Gedeonnak, akit az Aradi 13-ak mellett szintén halálra ítéltek. Zene Kárpátia.

3. rész: Világnak királya: Atilla. Ki volt Attila a Hunok királya, vajon egy vérszomjas uralkodó, amilyennek a nyugati folklór lefesti, vagy egy kegyelmes kegyes igazságtevő világkirály. ZENE: Napvágás

A filmekben olyan szakértők, történészek hallhatunk szólalnak meg mit Kosaras Péter Ákos, Sebő Ferenc, Dr. Varga Tibor, Szabó József János.

Szerzők: 
Pörzse Sándor
Kriskó László


RAR jelszó: filmvadasz  

szinkronizált film letöltése:
 http://depositfiles.com/folders/BYBD7BDD1


Ha módodban áll, kérünk vásárold meg a DVD-t eredetiben, ezzel hozzájárulva több, hasonló film létrejöttéhez.
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger