Halottnak a csók - 2. évad (Pushing Daisies)


Halottnak a csók - 2. évad (Pushing Daisies)

SZINKRONOS!

PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13

"Micsoda meglepetés: a tavalyi évad legeredetibb sorozata idén is a legeredetibb maradt, a premierben megint annyi nyelvi leleményt, apró poént sikerült belezsúfolni, hogy már-már a túlcsordulás fenyegetett. Tényleg. Leállt valamikor is a zene vagy 42 percen át szólt? Mert adózzunk említéssel a méltatlanul elhallgatott muzsikának is, aminek nagy szerepe van abban, hogy lecövekeltem a sorozat mellett – meg is kapta az Emmy-t.

Viszont. A Pushing Daisies – 2×01 nem kicsit volt más súlypontokkal ellátva, mint az előző epizódok, ugyanis sokkal több szerepet kaptak a karakterek és a heti bűnügy csak minimálisan volt jelen, ami egyrészről nem is baj, mert nem volt annyira érdekes (ennek ellentmond, hogy a krimiszálnál is parádéztak az írók, szülték az alliterációkat), másrészről viszont mégis csak krimisorozatról van szó.

A súlyponteltolódás nem tudom, hogy állandó lesz-e vagy csak a premier jussa volt, de amellett, hogy simán elnézem a karaktereket, sajnálnám, ha odaveszne a heti rejtély, ami eddig szinte mindig nagyszerű ötletekkel és megoldásokkal volt kivitelezve.

Momentumokat nem is emelek ki a részből, megannyi “hét idézete” esélyes duma volt, láttuk Pigby-t, Emerson magánéleti szálacskája is kapott egy aranyos löketet (eszméletlen), Olive-nak megnőtt a haja (rövidpárti voltam, de egye fene), a színek, ha lehet még szebbek és még cliffhanger-t is kaptunk.

A Pushing Daisies visszatért, ott folytatja, ahol abbahagyta, én viszont nem hiszem, hogy abba tudnám hagyni, mert annyira szerethetőek benne a karakterek és szinte minden pillanata gyöngyszem."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger