Orphan Black - 1. évad (Orphan Black)


Orphan Black - 1. évad (Orphan Black)

FELIRATOS!

Indavideo
01, 02
Vidto
01, 02
Flashx
01, 02
Uploadc
01, 02
Movreel
01, 02
Played
01, 02
Putlocker
01, 02
Videoslasher
01, 02


"Az átívelő szálak szerelmesei cuppanhatnak rá villámgyorsan. Az elején kezdve: a főszereplő nő tanúja lesz egy öngyilkosságnak, az első reakciója, hogy lenyúlja a halott táskáját. Mindezt azért teszi, mert kísértetiesen hasonlít rá az áldozat. Úgy mellesleg valami drogdíler elől menekül hősünk, így logikus lépés számára, hogy átvegye az öngyilkos személyazonosságát, és a saját múltját hátrahagyja.

Eddig semmi extra gondolom, bár már a hasonlóság is valami mélyebb sztorit sugallt. Mondjuk nem sokat fedtek fel ennek okáról, de amikor még egy rá hasonlító csaj feltűnik és valami tudósokat emleget, akkor már látszott, hogy ez lesz valahol a sci-fi szál. Emellett, mint kiderül, az öngyilkos nő egy rendőrnyomozó, aki vizsgálat alatt állt, így dupla kakiba keveredett a főszereplőnk, sokkal rosszabba, mint amit az előző életében a drogdíler volt pasi és a magára hagyott kislánya jelentett.

Mondom, az Orphan Black pilotja elég érdekes helyzetekkel kezdett, és nem is sokat sugallt a válaszokból, így bizony erőteljesen fel tudja kelteni a nézőben az érdeklődést. A megvalósítás meg kicsit az Alias-t és talán a Fringe-et is idézte. Van benne némi akció, emberekkel játszmázás, és persze egy csipet szív is."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger