Holdfény - 1. évad (Moonlight)



Holdfény - 1. évad (Moonlight)

SZINKRONOS!

PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16

"Vámpír magánnyomozó? Egy próbát azért megér, gondoltam, miután Joe-ker nem volt különösebben elégedett a pilot-tal. A szkepticizmusom, a “csak legyek túl rajta” hozzáállásom azonban kellemes meglepést fiatalt. Vegyünk egy megélhetési vámpírt, csapjuk mellé egy netes bulvárlap riporterét, egy ősöreg havervámpírt, aki szelíd nyomozónkat erőszakos tettekre sarkallná, valamint egy titokzatos vámpírnőt, aki csak flashback-ekben hajlandó előjönni. Ők az állandó szereplőink – 4-ből 3 vámpír. Ja, és csapjuk hozzájuk Marshall-t az Alias-ból, mint a riporternő operatőrét.

Első blikkre tényleg nem más a sorozat, mint egy magánnyomozós sorozat vámpíros csavarral. Ebből a részből úgy tűnik, hogy a vámpírok nem fognak nagy szerepet játszani a sztoriban (a folytatásból pedig kiderül, hogy tévedtünk), mert bár egy mellékszálon megismerjük a hátterüket, társadalmukat, de az egész csak elég mellékesen kapcsolódik a sztorihoz, ráadásul a Josef-et alakító Jason Dohring egy az egyben a Veronica Mars-ban megismert figurát hozza (valakinek ez nyilván pozitívum).

Szóval nem mondhatom, hogy a sztori megnyert volna, viszont az egész pilot-nak volt valami hangulata, ami beszippantott. Az odavetített kocsikázások nagyon ütnek, igazi noiros fílinget árasztanak, a díszlettervezők kitettek magukért és az operatőr segítségével sorozatban ritkán látott élénk színpalettát varázsoltak a képernyőre. A főszereplőnk pedig egyrészt simán elnyomja a többieket, másrészt pedig elég karizmatikus figura, ami karizmát narrálással súlyosbít (pozitív értelemben).

A hangulati tényező mellett pedig azért tekintek pozitívan a Moonlight és szerény személyem közös jövője elé, mert valahogy érdekelnek a fő karakterek, hogy mi is lesz velük. Hiába no, minden évadban akad mindenkinek olyan sorozata, melyre a többség nem biztos, hogy kattanna, de neki bejön valami ismeretlen oknál fogva. Csak el ne kiabáljam."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger