Kakukktojás - 1. évad (Aliens in America)



Kakukktojás - 1. évad (Aliens in America)


SZINKRONOS!

PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18

"Abszolút kellemes meglepetés, bár a kritikák előre jelezték, hogy a CW végre nem tipikus szitkommal próbálkozik. Az Everybody Hates Chris nyomdokain haladva, de teljesen más humorral operáló fiatal gimnazistás komédia az AiA.

A sorozat adatlapja: leírás, szereplők, képek, elvárások – a Junkie-ról

Komédia, melyben ugyan van nagyfejű UFÓ (nem kell félni), de az “alien” kifejezés inkább a jó csaj hugival rendelkező szerencsétlen főszereplőnkhöz érkezett pakisztáni cserediákra utal. Hogyan legyünk hátrányos helyzetűekből halmozottan hátrányos helyzetűek? A szitualapból adja az ezernyi helyzetkomikumot.

Előzetes: 4,5 perces trailer + 1,5 perces részlet. Az előzetest kivételesen megnéztem és megvett. Mármint megvett, hogy itt lehet bizakodni. Aki nem bízik a CW-ben, a trailerrel elégítheti ki magát. Ha az nem jön be, akkor kár a gőzért.

Pozitívum: Minden szinten jópofa. Nem erőlködő humorú és nem csak 1-2 karakter mond jókat, hanem többen is – anyu nálam különösen vitte a prímet. A gimnazista közeg kiemeli a tipikus együttlakós, családos szitkomok közül, a kertben a lámák az alpakkák meg… Ki találta ki? Geekek, kitaszítottak, hülye akcentus, ami kell.

Negatívum: Nem fetrengős a humor, bár vannak ügyes próbálkozások, de egyelőre a kellemes kategóriát sikerült elkapni, ami azért nagy szó. Nem tudom, hogy szomorkodtam volna-e, ha nincs érzelemkitörés a végén, talán belefért, de azért ne legyen minden epizódban.

Fanfavorit mutató: Komolyan mondom, hogy a Big Bang Theory mellett talán ez a szitkom szerezhet talán a legtöbb rajongót."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger