Spy - 1. évad (Spy)


Spy - 1. évad (Spy)

FELIRATOS!

Vidto
01, 02, 03, 04, 05, 06
PutLocker
01, 02, 03, 04, 05, 06

Folyamatosan frissül...

"Tényleg nem pénzel a brit királyi család, de egyszerűen megint egy jó és élvezhető pilotot adtak ki a kezükből a szigetországiak, így ezúttal egy kémkomédiával lettünk gazdagabbak a Sky1-nak köszönhetően.

Főhősünk Tim, egy 30-as, éppen válófélben lévő apuka, aki feleségével és annak újdonsült barátjával harcol éppen 9 éves fiának felügyeleti jogáért, aki leginkább a Modern Family Manny-jére emlékeztet a koravénségével és választékos beszédével, azzal a különbséggel, hogy itt a kissrác – nincs rá jobb szó – hihetetlenül köcsög, és ott alázza az apját, ahol csak lehet.

Timnek egy napon elege lesz, hogy a fia semmibe nézi, hogy az élete zsákutcába futott, így otthagyja korábbi állását a Computer Galaxy-nél, ahol az igencsak különc és kissé irritáló legjobb haverjával eladóként dolgoztak (hello Chuck!), hogy egy irodai állásra jelentkezzen az MI5-nál, a brit titkosszolgálatnál. Az interjú azonban túl jól sikerül…

A sorozat humora leginkább abszurd, néha pedig fejfogósan kínos, de alapvetően egy családi komédiának szánták a készítők, ami átlépi a szokványos kereteket, és a maga módján próbálja újrarajzolni azokat."
(sorozatjunkie.hu)
Share this article :
 

Megjegyzés küldése

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Online Film / Film Letöltés - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger